Vill du ha en inspirerande start på karriären?

För oss på Wåhlin är det en viktig framgångsfaktor att vi har duktiga medarbetare som trivs och kan utvecklas. Därför söker vi alltid efter karriärsugna biträdande jurister eller unga advokater.

Efter att Wåhlin och Friis Holmstedt gått samman finns vi i Göteborg, Helsingborg och Malmö och med ett mottagningskontor i Stockholm.

Hos oss kommer du att möta inspiration av våra omväxlande och spännande klientuppdrag och stöd av erfarna kollegor. Vi hoppas samtidigt att du kan bidra med egna erfarenheter, nytänkande och utveckling. Och kanske en dag bli delägare hos oss. Välkommen att skicka in din ansökan. Hos oss på Wåhlin kan vi erbjuda en rad olika ingångar och steg i karriären, exempelvis:

  • Stöd och mentorskap för unga jurister
  • En personlig karriärplan
  • Möjlighet att bli delägare
People
Att börja här som ung och relativt nyutbildad är väldigt stimulerande. Här är stor variation på uppdragen och en härlig öppen stämning där det alltid finns någon erfaren kollega att fråga om råd.
Peter Bengtcén Hummelblad
Advokat / Senior Associate
People

Är du vår framtida delägare?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med erfarna och meriterade jurister för anställning – med möjlighet att bli delägare. Om du har specialkompetens inom något av affärsjuridikens alla rättsområden ser vi det som ett extra plus. Välkommen att kontakta Björn Sahlin.

http://www.wahlinlaw.se/medarbetare/bjorn-sahlin

People

Skicka in din ansökan!

Gör en kort beskrivning av dig själv, en sammanfattning av dina meriter och vad du vill arbeta med så hör vi av oss.

Här kontaktar du oss
People