Om oss

Vi vill ge dig tryggare och smidigare affärer.

Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå som funnits i Göteborg sedan 1964. Efter samgåendet med Friis Holmstedt är vi tillräckligt stora för att kunna erbjuda dig både spetskompetens inom specialområden och ett brett kunnande inom allt som rör affärsjuridik. Samtidigt är vi inte större än att du alltid får personlig och direkt kontakt med oss.

Tidslinje över vår historia

Vi jobbar internationellt, med Syd- och Västsverige som bas.

Du kan vända dig till oss med alla typer av affärsjuridiska frågor. Samarbetar du med oss kontinuerligt kan vi hjälpa dig att förebygga och undvika problem innan de uppstår. På så sätt kan vi ge dig tryggare och smidigare affärer. Eftersom vi har vår bas i det forsknings- och handelsintensiva Syd- och Västsverige, är verksamheten i hög grad internationellt präglad. Därför är vi också medlemmar i Interlaw, en sammanslutning av oberoende advokatbyråer spridda över mer än femtio länder världen runt.

Samarbeta med oss

På Wåhlin strävar vi efter långsiktiga relationer med våra kunder. Därför är du som uppdragsgivare alltid viktig för oss. Hos oss träffar du jurister med olika specialkompetenser och erfarenheter. Flera av oss arbetar med olika styrelseuppdrag eller har tidigare arbetat inom näringslivet.

Med oss som konsulter möter du professionella, lättillgängliga och serviceinriktade rådgivare. Vi är en sammansvetsad grupp och många av oss som arbetar här på Wåhlin är delägare i firman. Det ger oss korta beslutsvägar och en öppen, okomplicerad organisation. Hos oss kan du räkna med ett hängivet engagemang för din sak, vad den än är.

Vill du veta hur vi kan göra dina affärer tryggare och smidigare? Kontakta oss.