This website will soon be available in English

We are working on the last translations and updates. Please check back in shortly to take part of our new website in English. Until then, you’re most welcome to contact us through social media.

English

Din affärsjuridiska partner

Wåhlin Advokater är en affärsjuridisk advokatbyrå som jobbar nära och i samklang med dig som klient för att skapa trygga och smidiga affärer - lokalt, nationellt eller internationellt.

Vi leder dig genom hela processen

Som vår klient kan du alltid vara trygg med att vi arbetar för att hjälpa dig att hitta snabba och effektiva lösningar. Vi leder dig genom hela processen – från första förhandlingen till det att sista avtalet är undertecknat. Vi lyssnar på ditt behov och ser till att du får det du behöver. Ibland är lösningen standardiserad, ibland skräddarsydd. Vi söker nå den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just dig.

För att kunna erbjuda rätt kunskap till rätt klient har vi medarbetare olika specialkompetenser och vårt team kan variera från case till case. Tillsammans hittar vi lösningarna för din verksamhet – alltid med stort engagemang, affärsfokus och förståelse för de utmaningar som affärslivet innebär.

Etablerad

1964

Anställda

50 +

Kontor

3
Sveriges representant i

Globalt juridiskt nätverk

Vi är medlemmar i Interlaw, en sammanslutning av oberoende advokatbyråer spridda över mer än femtio länder, och kan därför se till att du som klient får bästa rådgivning var helst i världen behovet finns.

Läs mer om Interlaw