Om oss

Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå som etablerades i Göteborg 1964. Vi jobbar nära och i samklang med dig som klient för att skapa trygga och smidiga affärer, oavsett om du har din verksamhet lokalt, nationellt eller internationellt.

Vi är medlemmar i Interlaw, en sammanslutning av oberoende advokatbyråer spridda över mer än femtio länder, och kan därför se till att du som klient får bästa rådgivning var helst i världen behovet finns.

Som vår klient kan du alltid vara trygg med att vi arbetar för att hjälpa dig att hitta snabba och effektiva lösningar. Vi leder dig genom hela processen – från första förhandlingen till det att sista avtalet är undertecknat. Vi lyssnar på ditt behov och ser till att du får det du behöver. Ibland är lösningen standardiserad, ibland skräddarsydd. Vi söker nå den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just dig.

För att kunna erbjuda rätt kunskap till rätt klient har vi medarbetare olika specialkompetenser och vårt team kan variera från case till case. Tillsammans hittar vi lösningarna för din verksamhet – alltid med stort engagemang, affärsfokus och förståelse för de utmaningar som affärslivet innebär.

Välkommen!

Kontakta oss