Karriär

Är du vår nya medarbetare? Vi är öppna för dig som är engagerad och kunnig, och som vill utvecklas i en platt organisation där gemenskap och samarbete är lika viktigt som klientnyttan.

Vi växer och vill gärna göra det tillsammans med dig. Du kommer att få nästan 50 nya kollegor i Göteborg, Helsingborg, Stockholm och Malmö. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster både från nationella och internationella klienter, och vi bygger vidare på en stark gemenskap och prestigelösa samarbeten, där vi drar nytta av varandras samlade erfarenhet och kompetens.

Vi söker dig med juristexamen och som har arbetat några år på advokatbyrå, i bolag eller i annan liknande verksamhet. Notariemeritering är en värdefull merit, men eftersom en stor del av ditt arbete även kommer bestå av att bistå klienter i deras löpande affärsverksamhet är det minst lika viktigt att du har affärsdriv, en rejäl portion entreprenörskap och ett genuint intresse för att utveckla nya och befintliga affärsrelationer.

Vi är övertygade om att det är viktigt att kunna sätta juridiken i ett större perspektiv för att kunna leverera klientnytta. Om du delar vår vision och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär är du välkommen att höra av dig, så berättar vi mer.