This website will soon be available in English

We are working on the last translations and updates. Please check back in shortly to take part of our new website in English. Until then, you’re most welcome to contact us through social media.

Lediga jobb

Är du vår nästa kollega?

Varje år anställer vi nya medarbetare och vi vill gärna växa tillsammans med dig. Vi letar ständigt efter talanger, såväl juniora som seniora. Är du vår nya kollega?

Vi är öppna för dig som är engagerad och kunnig, och som vill utvecklas i en platt organisation Vi söker dig med juristexamen och som har arbetat några år på advokatbyrå, i bolag eller i annan liknande verksamhet. Notariemeritering är en värdefull merit, men eftersom en stor del av ditt arbete även kommer bestå av att bistå klienter i deras löpande affärsverksamhet är det minst lika viktigt att du har affärsdriv, en rejäl portion entreprenörskap och ett genuint intresse för att utveckla nya och befintliga affärsrelationer.

Välkommen med din ansökan till karriar@wahlinlaw.se

Din affärsjuridiska partner

Vi på Wåhlin Advokater kombinerar affärsförståelse med djupt engagemang för att ge dig stöd vid affärsjuridiska frågeställningar.

Kontakta oss