This website will soon be available in English

We are working on the last translations and updates. Please check back in shortly to take part of our new website in English. Until then, you’re most welcome to contact us through social media.

English

Nyheter

Juridikhjälpen: Covid-19

Har du en juridisk fråga kopplat till regeringens stödpaket? Vi på Wåhlin är stolta över att delta i Västsvenska Handelskammarens projekt Juridikhjälpen där byråer så som Wåhlin erbjuder kostnadsfri/pro bono vägledning till företag som har frågor kring Regeringens stödpaket pga Coronautbrottet och den krissituation detta lett till för många företag. Detta är ett av de sätt vi kan bidra till att stärka hela det Västsvenska näringslivet under en utsatt period.

Så här fungerar det
Boka in en kostnadsfri vägledning genom att fylla i formuläret på Västsvenska Handelskammarens hemsida. En jurist eller revisor med expertis inom det aktuella området svarar sedan på dina frågor relaterade till åtgärder i samband med Covid-19. I formuläret väljer du vilket område din fråga/dina frågor gäller.

Din affärsjuridiska partner

Vi på Wåhlin Advokater kombinerar affärsförståelse med djupt engagemang för att ge dig stöd vid affärsjuridiska frågeställningar.

Kontakta oss